Skip to content

Uw persoonlijke meldteksten op maat!

Voicemail laten inspreken

Heeft u behoefte aan een professionele, zakelijke telefoonstem voor uw voicemail of telefooncentrale?

Uw voicemail laten inspreken laat u snel, professioneel en voordelig doen bij Telefooncentrale Stem! Naast de kant en klare voicemail stemmen die via de shop te downloaden zijn, is het ook mogelijk om speciaal op maat één of meerdere meldteksten te laten inspreken. Zo laat u uw voicemail door een professionele telefoonstem inspreken met speciaal voor uw bedrijf passende teksten, inclusief het gebruik van uw bedrijfsnaam uiteraard.

Hoe laat ik mijn voicemail op maat inspreken?

Stap 1: U bedenkt zelf de tekst die u nodig heeft voor uw voicemail of IVR voiceresponse systeem.
NB. Indien u hulp nodig heeft bij het schrijven van een juiste meldtekst, neem dan contact op. Wij kunnen deze teksten voor u schrijven.

Stap 2: Wanneer u een op maat geschreven tekst gaat laten inspreken voor uw voicemail, bestelt u eerst dit  Meldtekst op maat” pakket. Voor iedere meldtekst die u wil laten inspreken, bestelt u opnieuw hetzelfde pakket. Dus 3 verschillende teksten nodig? Dan bestelt u 3 x maal “meldtekst op maat”.

Stap 3: Tijdens het bestelproces van de ‘meldtekst op maat’, vult u bij het veld “Extra Informatie” De door benodigde tekst in. Hier is het ook mogelijk om wensen aan te geven met betrekking tot de “tone of voice”. Zakelijk, vriendelijk, vrolijk etc.

Stap 4: U bestelt en betaalt online en de telefoonstem gaat aan de slag met uw opdracht.

Stap 5: U ontvangt op korte termijn de audiofiles met uw meldteksten. Bij verreweg de meeste telefooncentrale of voicemail systemen is het mogelijk om deze bestanden in te laden, zodat u zonder kwaliteitsverlies de audio in uw systeem plaatst

Een professionele, zakelijke en toch vriendelijke telefoonstem voor uw voicemail!

Ook de op maat ingesproken stemmen, welke u op deze pagina na betaling direct kunt downloaden zijn van de mannelijke stem “Peter”. Een niet al te prominente, maar toch duidelijk, zakelijke en vriendelijke stem. Peter is tevens de persoon achter telefooncentralestem.nl en is al decennia geleden gestart met de inrichting van professionele IVR systemen, inclusief het schrijven van meldteksten en de stemregie van diverse andere stemacteurs. Daarnaast is Peter een zeer ervaren studio geluidtechnicus, waardoor iedere telefoon meldtekst professioneel klinkt. Vanwege deze ervaringen weet u zeker dat u een perfecte productie ontvangt. Zowel op het gebied van het schrijven als het inspreken en bewerken van meldteksten, als op het audiotechnische vlak. Overigens ook voor het bedenken van een praktische en logische menustructuur van uw IVR  telefooncentrale, neemt u contact op!

Dus uw voicemail laten inspreken, doet u eenvoudig via telefooncentralestem.nl!

Zoekt u een ander stemgeluid, of een andere taal? Kijk dan op Fiverr.nl voor verschillende professionele stemmen.